AJANVARAUS/hoitajien yhteystiedot


Voit varata aikasi hoitoon puhelimitse suoraan hoitajalta tai varausjärjestelmän kautta.Mikäli sopivaa aikaa ei löydy varausjärjestelmän kautta, kannattaa aikoja kysellä vielä suoraan hoitajalta. Kaikki aikamme eivät tule järjestelmään.

Emme vastaa hoitojen aikaan puhelimeen, mutta soitamme sinulle takaisin mahdollisimman nopeasti, jos emme pääse vastaamaan.

Olethan yhteydessä omaan hoitajaasi mikäli haluat peruuttaa, laittaa palautetta tai tiedustella hoidosta. Mikäli joudut peruuttamaan hoitosi, niin teethän sen mahdollisimman aikaisin omalle hoitajallesi kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen varausta! Myöhemmin peruutetusta tai peruuttamattomasta hoidosta veloitetaan.

HOITAJIEN YHTEYSTIEDOT:


Anni Stauffer, puh. 046-8466 279

Osteopaatti ja koulutettu hieroja

Osteopatia, raskaushieronta, koliikkihoidot, klassinen ja urheiluhieronta.

Anna Doepel, puh. 044-0723912 tai ph.annadoepel@outlook.com

Osteopatia opiskelija neljättä vuotta, Koulutettu hieroja, STOTT pilates ohjaaja, RYT 200 joogaopettaja. To ja Pe vastaanotto myös Espoossa (Sepänkylä)

Osteopatia, hieronta, lantionpohja/erkauma hoidot & valmennus, jooga-pilates- ja synnytyksestä palautuminen-kurssit.

Johanna Rinne, puh. 040-741 2288 Kiinalainen lääketiede, synnytyksen stimuloinnit, kalevalainen jäsenkorjaus, shiatsu, raskaushieronta ja synnytyksen jälkeinen hieronta, koliikkihoidot, lasten tuinahieronta

Meiju Aalto, puh. 044-0179694

Äitiysfysioterapeutti ja urheiluhieroja

Raskaushieronta ja synnytyksen jälkeinen hieronta, toiminnallinen äiti-vauvajumppa, personal trainer, äitiysfysioterapia, lantionpohjan ja erkauman fysioterapia.

Tuire Salminen, puh. 041-5078279

Fysioterapeutti

Raskaushieronta ja synnytyksen jälkeinen hieronta, vauvojen koliikin hoito, syvärentoutussuggestiohoito, henkinen valmennus


Terhi Elo, puh. 040-733 4085

Äitiysfysioterapeutti, vauvahieronnan ohjaaja

Vauvojen koliikin ja refluksin hoito, lantionpohjan ja erkauman fysioterapia, synnytyksen stimuloinnnit, äitiysfysioterapia. Vastaanotto myös Turussa ja Kirkkonummella, www.enkelikartano.fi, terhi.elo@organicspirit.fi.


Terhi Tamminen, puh. 040-581 2801

Koulutettu hieroja, vauvahieronnan ohjaaja

Raskaushieronta ja synnytyksen jälkeinen hieronta, vauvojen koliikin ja refluksin hoito, intialainen päähieronta.

Janna Rosenqvist, puh. 040-720 2506

Fysioterapeutti, äitiys-ja lantionpohjan fysioterapia, raskaus- ja synnytyksen jälkeinen hieronta.