HOITAJIEN ESITTELY


ANNA DOEPEL

Olen vuonna 2008 syntyneen pojan ja 2009 syntyneiden kaksostyttöjen sekä 2015 syntyneen pojan äiti. Etenkin viimeinen raskaus oli oikea tutkimusmatka raskauteen, synnytykseen sekä siitä palautumiseen. Äidiksi tuleminen ja siihen kasvaminen on ollut sekä mullistava, että mahtava kokemus ja jokainen heistä on antanut ja opettanut minulle valtavan paljon.

Jooga ja pilates harrastusten myötä kiinnostus omaan kehoon ja hyvinvointiin kasvoi, jonka seurauksena lähdin opiskelemaan hierojaksi. Valmistuin urheiluhierojaksi 2009 ja koulutetuksi hierojaksi vuonna 2012, jonka jälkeen olen suorittanut erilaisia täydennyskursseja, kuten triggerpiste, MET-tekniikka, raskaushieronta, koliikkivauvan hoito sekä intialainen päähieronta . Kiinnostus omaan kehoon on vain kasvanut joten vuonna 2019 valmistuin Atlaksesta osteopaatiksi.

Olen ollut innokas joogan ja pilateksen harrastaja vuodesta 2004 lähtien ja olen koulutukseltani STOTT Pilates ohjaaja sekä RYT 200 joogaopettaja. Lisäksi olen kouluttautunut HELLER-konseptin mukaisen synnytyksestä palautuminen ohjaajakoulutuksen ja erikoistunut erkauman ja lantionpohjan ongelmiin.

Minulle on henkilökohtaisesti ollut paljon hyötyä STOTT pilateksestä synnytyksestä palautumiseen. Olen itse kuntoutunut vaikeasta erkaumasta ja saanut apua yliliikkuvuuteeni pilates harjoittelulla ja tätä tietoa jaan kursseillani, Erkauman ja lantionpohjan hoidoissa sekä pilates valmennuksessa.

Joogasta minulla on ollut paljon hyötyä synnytyksessä ja siihen valmistautumisessa. Valitettavasti joogan hyvistä ominaisuuksista huolimatta dynaamisia joogalajeja rakastavana jatkuva suorittaminen sekä vääränlainen asenne johti aikaisemmin selkäkipuihin ja yliliikkuvuuteen. Oma keho on ollutkin paras opettajani ja ymmärrys sekä kunnioitus sitä kohtaan on vuosi vuodelta kasvanut. Tästä johtuen olen kehittänyt aivan omanlaisen tyylin ohjata joogaa, jossa hyödynnän liikeanatomiaa, pilatesta, osteopatiasta saatuja oppeja sekä vuosien kokemusta. Tätä tietoa jaan mielelläni mammajooga-kursseillani.

Kielitaito: Suomi, ruotsi ja englanti

Minut tavoittaa numerosta: 044 0723912

TUIRE SALMINEN

Olen 2004 ja 2008 syntyneiden tyttöjen äiti. Valmistuin fysioterapeutiksi 1995 ja olen erikoistunut raskaana olevien ja vauvojen hoitoon. Olen myös pilatesopettaja ja teen henkistä valmennusta ja parisuhdevalmennusta. Olen opiskellut mm. Hakomi kehopsykoterapiaa, erilaisia meditaatio-ja rentoutumistekniikoita, hengitysterapeuttisia menetelmiä, hahmoterapiaa, persoonallisuuspsykologiaa, henkistä enneagrammia ja myötätuntoista kommunikaatiota ja kohtaamista. Koulutan ja luennoin aiheista, jotka liittyvät itsetuntemukseen ja henkiseen kasvuun.

Koen tärkeäksi inspiroida ja tukea perheitä vanhemmuudessa ja parisuhteessa. Lapset tekevät tilansa aikuisten väliin. Jotta siinä tilassa olisi hyvä kasvaa, parisuhteesta on pidettävä hyvää huolta. Parisuhdevalmennus on investointi, joka tukee perhettä ja elämää kokonaisvaltaisesti ja pitkällä aikavälillä.

Valmentajana ja hoitajana oleminen edellyttää minulta aitoa ja hyväksyvää läsnäoloa itselle ja toiselle. Meditaatio on yksi rakkaimmista työkaluistani ja päivittäinen harjoitukseni muistuttaa minua siitä, kuka olen ja pitää minut lähellä sydäntäni. Lämpimästi tervetuloa hoitoon ja valmennuksiin!


ANNI STAUFFER

Olen pienestä pitäen ollut kiinnostunut kehon toiminnasta erilaisten liikuntaharrastusten kautta ja iän myötä kiinnostus on vain kasvanut. Urheiluhierojan opinnot 2010 auttoivat minut alkuun entistä syvemmän kehontoiminnan ymmärtämisen kanssa, josta nopeasti erikoistuin työskentelemään enemmän raskaanaolevien, synnyttäneiden sekä vauvojen parissa. Klassisen osteopatian opinnot, jotka suoritin Osteopatiakoulu Atlaksessa, veivät minut aivan uusille alueille kehon kokonaisvaltaisen hoitamisen kanssa. Osteopatialla voidaan hoitaa hyvin laajasti lähes kaikkia kehon häiriötiloja ja hoito auttaa ylläpitämään kehon luontaista terveyttä. Hoito sopii kaikille ikään katsomatta ja se sovelletaan aina potilaan sen hetkisen tilan mukaan tehtäväksi.

Olen kahden ihanan tytön äiti ja he ovat opettaneet minulle paljon vauvojen ja lasten hoitamisesta. Tämän lisäksi raskausajan haasteet sekä erityisesti äitien palautuminen raskausajasta ja synnytyksestä ovat lähellä sydäntäni, on synnytyksestä sitten kulunut vuosi tai 15 vuotta.

Minut tavoitat numerosta 046-8466279.


JOHANNA RINNE

Parikymppisenä minua vaivasivat astma, migreeni, jatkuvat vatsavaivat, ja joka talviset flunssakierteet, kesäisin siitepölysllergiat jne. Ajattelin, että tälle on pakko voida tehdä jotain, ja päädyin kuin johdatuksesta opiskelemaan kiinalaista lääketiedettä.
Sain ensimmäistä kertaa toimivia työkaluja itseni hoitamiseen ja parissa vuodessa vaivat olivat poissa!
Kiinnostuin tarkastelemaan terveyttä eri näkökulmista, ja olen opiskellut siitä lähtien useita eri hoitosuuntauksia. Olen myös kiitollinen selkävaivoilleni, jotka johdattivat minut joogan pariin 15 vuotta sitten.

Minulla 2 lasta ja raskaudet ovat olleet minulle todella helppoja, josta kiitän sekä näitä hoitoja, että joogaa. Pyrin auttamaan äitejä, jotta mahdollisimman moni säästyisi raskausajan vaivoilta, jotka eivät suinkaan automaattisesti kuulu raskauteen.

Tarkoitukseni ei varata hoitoa hoidon perään, vaan pikemminkin niin, että mietitään mitä itse voi tehdä terveytensä eteen ja sitten matkalla tuen tarvittaessa .

Ihan parasta oli kun eräs äiti kertoi, ” tiedätkö, meillä ei lapset ole olleet enää aikoihin kipeänä. Heti kun tauti meinaa tulla, alan tehdä kaikkia neuvomiasi juttuja, ja tauti ei pääse päälle”!

Minulla mm. seuraavia koulutuksia:
Shiatsu- ja akupainallusterapeutti, akupunktuurikko, lasten tuinahieroja, luontaishoitaja, koulutettu hieroja, kalevalainen jäsenkorjaus, vauvahieronnan ohjaaja, enkelitulkitsija, kraniosakraaliterapeutti, Doula, henkiparannus. Sekä lukuisia lyhyempiä- ja täydennyskoulutuksia. Tällä hetkellä opiskelen osteopaatiksi.

Minut tavoitat numerosta 040-741 2288


JANNA ROSENQVIST

Olen fysioterapeutti, erikoistunut äitiys- ja lantionpohjanfysioterapiaan sekä liikuntalääketieteen maisteri Lyndin yliopistosta, josta valmistui 2015. Lisäksi minulla on Pilates- ohjaajan koulutus. Minulla on pitkä yleisurheilutausta, lajinani pikajuoksu. Äitiyden myötä kiinnostus lantionpohjaan ja sen toimintahäiriöihin sekä äitiysfysioterapian erityisalaan heräsi. Raskauden aikaiset kehonmuutokset, raskauden ajan ja synnytyksen jälkeinen liikunta, erkauman hoidot, arpikudoksen käsittelyt niin episiotomian kuin sektiosynnytysten jälkeen ja lantionpohjan toimintahäiriöt (virtsan-, ulosteen-, ja ilmankarkailu) ja niiden ennaltaehkäisy ovat lähellä sydäntäni. Niin nuorilla synnyttämättömillä naisilla, kuin iäkkäämmillä naisilla voi olla lantionpohjan lihasten heikentymisestä johtuvaa virtsankarkailua tai lihasten yliaktiivisuudesta johtuvaa lantionpohjan kiputiloja.


Kohtaan asiakkaani lempeästi. Kuuntelen toiveitasi ja tavoitteitasi, ja niiden perusteella rakennamme juuri sinulle sopivan hoitosuunnitelman. Tavoitteiden saavuttamiseksi ja harjoittelun tukena voidaan käyttää niin biopalautetta kuin sähköterapiaa heikentyneiden lihasten stimuloimiseen tai rauhoittamaan rakon toimintaa. Tämän lisäksi teen myös raskausajan ja synnytyksen jälkeistä hierontaa.

Moniammatillinen yhteistyö on minulle erittäin tärkeää ja mieluisaa, jota myös hyödynnän tarpeiden mukaisesti asiakkaiteni parhaaksi. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni.
Rakkaudella, Janna

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti ja espanja

Yhteystietoni ovat: janna.rosenqvist@gmail.com, puh. 040-720 2506

Lisätietoja: www.fysiojanna.com