MAMMA PILATES (äiti-vauva) maananataisin klo 12.00-13.00


Mamma pilates perustuu stott pilatekseen. Tunnilla tehdään liikkeitä, jotka parantavat syvien lihaksien kuten lantionpohjan lihasten, syvien vatsa-ja selkälihasten sekä lantiota stabiloivien lihasten hallintaa. Lisäksi tunnilla venytellään ja rentoudutaan.

Tunnille voit tulla kun aikaa synnytyksestä on kulunut kaksi kuukautta ja vauvasi on myös tervetullut tunnille ta hoitolan eteen nukkumaan. Olet lämpimästi tervetullut myös ilman vauvaa. Tunnilla tehtävät harjoitukset ovat suunnattu äidille.

Voit tulla tunnille, vaikka sinulla olisi erkauma, mutta suosittelen käymään ennen kehonhallintatuntia synnytyksestä palautuminen kurssin, synnytyksestä palautuminen JATKOkurssin tai Yksityisessä pilates valmennuksessa, jossa paneudutaan tarkemmin erkauman ja lantionpohjan ongelmiin. Suosittelen kursseja myös muille ennen kehonhallintatuntia, jotta saisit paremmin harjoituksesta irti.

Voit ostaa kehonhallintatunnille 5 tai 10 kerran kortin. Tunti pidetään maanantaisin klo 12.00-13.00 ja varauksen tunnille voit tehdä ajanvarausjärjestelmässä. Suosittelen varausta, koska mikäli tunti peruuntuu niin siitä ilmoitetaan vain ilmoittautuneille. Paikkoja tunnille on myös rajoitetusti.