MAMMA PILATES VIIKKOTUNNITTervetuloa harjoittelemaan pienryhmässä hallitusti ja turvallisesti asiantuntevan ohjaajan opastuksella! Syksyn 2018 mamma pilates viikkotunnit seuraavasti:

MAMMA PILATES (äiti-vauva) maanantaisin klo 11.00-12.00 (14.8.2018 alkaen)

MAMMA PILATES keskiviikkoisin klo 17.15-18.15 (15.8.2018 alkaen)


Mamma pilates perustuu stott pilatekseen. Viikkotunnit sopivat synnyttäneille ja raskaana oleville. Äiti-vauva tunnille voit ottaa halutessasi vauvasi mukaan ja iltatunnilla on tarkoitus harjoitella ilman vauvaa. Kumpikin tunti on kuitenkin suunnattu ensisijaisesti äidille.

Tunnilla tehdään liikkeitä, jotka parantavat syvien lihaksien kuten lantionpohjan lihasten, syvien vatsa-ja selkälihasten sekä lantiota stabiloivien lihasten hallintaa. Pilateksen tavoitteena on parantaa toiminnallista ryhtiä ja vähentää siitä johtuvia tuki-ja liikuntaelin vaivoja. Tunneista hyötyvät myös erkaumasta ja lantionpohjan ongelmista kärsivät!

Mamma pilates tunneille pääsee mukaan vasta kun on käynyt joko synnytyksestä palautuminen kurssin, Pilates kurssin synnyttäneille tai Yksityisessä pilates valmennuksessa, jossa paneudutaan tarkasti keskivartalon lihasten hallintaan. Tunneilla emme enää käy perusasioita yhtä tarkasti läpi joten saat harjoituksesta enemmän irti. Aikaisempi pilates tausta saattaa olla myös eduksi.

Voit ostaa viikkotunnille viiden tai kymmenen kerran kortin ja ryhmän koko on max 6 hlö

5 x kortti eur 80.00 ja voimassa 2 kk

10 x kortti eur 140.00 ja voimassa 5 kk

Kertamaksu 18.00 eur

Vakituinen paikka eli kortin ostavat ilmoittautuminen osoitteessa ph.annadoepel@outlook.com. Kun maksu on suoritettu varataan kortin voimassaoloajan verran kertoja haluamallesi viikkotunnille.

Kertakäynnit ja korvaava tunti aina varausjärjestelmän kautta. Voit tehdä varauksen yhdelle tunnille kerralla. Kortin ostaneet ovat etusijalla tunnille ja heille varataan vakituinen paikka ryhmästä niin kauan kun he haluavat ryhmässä jatkaa.

Mikäli et pääse tunnille osallistumaan on tärkeätä peruuttaa tunti ajanvarauksesta www.varaaheti.fi/organicspirit. Mikäli tuntia ei peruuteta veloitetaan siitä yksi kerta. Voit myös käydä muilla pilates viikkotunneilla johon sinulla ei ole ryhmävarausta jos tunnilla on tilaa. Tämä ei kuitenkaan koske muiden ohjaajien tunteja!

HUOM! Minulle käyvät SMARTUM- liikuntasetelit, Sporttipassi, Virikesetelit sekä niiden kortit (käy kaikille ohjaamilleni tunneille, pilates ja jooga kursseille sekä synnytyksestä palautuminen-kursseille.