STOTT PILATES

STOTT PILATES on nykyaikainen pilates suuntaus ja sen on kehittänyt Moira ja Linnday G. Merrithew yhdessä fysioterapeuttien ja liikunnan ammattilaisten kanssa. STOTT pilates on erittäin turvallinen tapa lähestyä kehoa ja se eroaa tavallisesta mattopilateksestä siinä, että se keskittyy selkärangan toimintaan ja kuntoutukseen palauttamalla sen kaaret, nivelten toiminta ja kehon tasapaino. STOTT PILATEKSEN keskimmäisenä periaatteena on kohdata jokainen yksilönä ja ohjata asiakasta liikkeitä soveltaen eri kehotyypeille sopivalla tavalla. STOTT PILATES tukee myös osteopaattista ajattelua jota tällä hetkellä opiskelen.

STOTT PILATEKSESTA hyötyvät kaikki ja sen turvallisuudesta johtuen se myös sopii aivan kaikille. Harjoitusten avulla voi vähentää ryhdistä johtuvia ongelmia, lisätä voimaa keskivartaloon, parantaa liikkuvuutta pidentäen lihaksia, parantaa verenkiertoa ja hengitystä ja parantaa kehon tuntemusta.

STOTT PILATEKSEN viisi perusperiaatetta ovat hengitys, lantion asento, rintakehän asento, lapaluun liike ja pään ja kaularangan asento.

Pilates valmennus tunnit ja yksilöohjaukset, Pilates kurssi synnyttäneille ja mammapilates tunnit perustuvat STOTT PILATEKSEEN. Mammajoogassa yhdistän joogaa ja STOTT PILATESTA.

STOTT PILATES ohjaajana toimii koulutettu hieroja sekä osteopatia opiskelija Anna Doepel.