syksyn joogat kirkkonummella


Enkelikartanossa jatkuu koko syksyn joogan viikkotunnit. Lempeä hathajooga ja yin jooga sopivat myös raskaanaoleville sekä synnyttäneille naisille.


Lempeä hathajooga keskiviikkoisin klo 17:00-18:15

Harjoitamme venyttäviä, vahvistavia ja restoratiivisia asanoita. Tunnilla liikutaan hitaaseen, lempeään tahtiin kiinnittäen huomiota hengitykseen. Tunti päättyy loppurentoutukseen. Tunnit virkistävät ja tasapainottavat kehoa ja mieltä. Max 12 joogia.


Yin jooga keskiviikkoisin klo 18:30-19:45

Yin jooga on hyvin meditatiivinen harjoitus, jossa pyrimme päästämään irti kaikenlaisesta suorittamisesta. Viivymme yin asanoissa useiden minuuttien ajan sallien kehon rentoutua ja laskeutua läsnäolevaan hetkeen.

Jooga-asennot kohdistuvat sidekudoksiin, niveliin,nivelsiteisiin ja luihin asti. Voit turvallisesti antautua harjoitukselle ja uppoutua tarkastelemaan kehon ja mielen tuntemuksia. Tunneilla käytämme apuvälineinä blokkeja ja tyynyjä. Max 12 joogia.


Yin jooga & äänimalja syvärentoutus torstaisin (2 kertaa kuukaudessa) klo 18:00-19:30

Tunnilla yhdistyy passiiviset yin asanat, sointukylpy ja äänimaljahoito. Tunnin aikana kuulet erilaisia soittimia, kuten Tiibetiläiset äänimaljat, koshin, sadekepin ja gongin, joiden äänen värähtely auttaa kehoa ja mieltä rauhoittumaan ja rentoutumaan yin asanoissa. Ohjaaja käy myös soittamassa äänimaljoja kehon päällä. Tunti päättyy pitkään loppurentoutukseen. Max 8 joogia.


Hinnasto
- Kertamaksu 17€
- 10 kerran kortti 140€ (Voimassa 4kk ostohetkestä.)
- Yin jooga & äänimalja syvärentoutus 19€ (Voi maksaa sarjakortilla ja maksaa erotuksen.)
(Maksuvälineinä käyvät: pankkikortti, käteinen, Edenred, Eazybreak & Smartum.)


Osoite: Enkelikartano, Lustbackantie 88, 02400 Kirkkonummi

Kaikille tunneille voi osallistua ilman aikaisempaa kokemusta joogasta. Tunnit alkavat

14.08.2019. Kahden ensimmäisen viikon ajan tunnit tutustumishintaan 10€!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.namastebynea.com, namastebynea@gmail.com
Olet lämpimästi tervetullut!