Mammajooga kurssi

KURSSIAIKATAULUT NÄET TÄÄLTÄ!

Kurssilta saat paljon hyviä ohjeita ja tietoa raskaudesta, raskausajan liikunnasta, synnytyksestä sekä siitä palautumisesta. Lisäksi kurssista on paljon hyötyä joogaa tai pilatesta jo harrastaville sekä sitä aloittaville. Kurssi perustuu joogaan, mutta on saanut vaikutteita pilateksesta sekä osteopatiasta saatuihin oppeihin. Kurssilla on jokaisella kerralla myös hiukan teoriaa varsinaisen harjoituksen lisäksi ja saat mukaasi myös materiaalin, joka tukee kurssilla opittuja asioita. Mukaan voit tulla missä tahansa raskauden vaiheessa ja aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla, mutta mitä aikaisemmin osallistut kurssille sen parempi.

Opettajana toimii koulutettu hieroja, RYT200 joogaopettaja sekä STOTT pilates ohjaaja, HELLER-konseptin mukainen synnytyksestä palautuminen ohjaaja Anna Doepel, joka opiskelee osteopaatiksi ja on erikoistunut raskaana olevien sekä synnyttäneiden äitien hoitoon, suoran vatsalihaksen erkauman (Rectus diastaasi) sekä lantionpohjan ongelmien kuntouttamiseen ja niiden ennaltaehkäisyyn.

Mammajoogakurssilla opit ennen kaikkea hengittämään oikein ja rentoutumaan. Sen lisäksi kurssilla tehdään harjoituksia, jotka parantavat oman kehon hallintaa ja voivat tuoda helpotusta tyypillisiin raskausoireisiin kuten selkäkipuihin, ischias vaivoihin, rannekanavaoireyhtymään, turvotukseen, levottomiin jalkoihin jne. Teemme paljon harjoituksia, jotka parantavat lantionpohjanlihasten toimintaa sekä syviä lihaksia ja opit myös hyviä asentoja, joista voi olla hyötyä synnytyksessä ja siitä palautumisessa. Puhumme myös luonnollisesta kivunlievityksestä sekä diastaasin (suoran vatsalihaksen pysyvä erkaantuminen) ennaltaehkäisystä.

Mammajoogakurssi sisältää seuraavat asiat:

1. Hengitys ja sen merkitys fysiologisesti, synnytyksessä sekä palautumisessa

2. Lantionpohjanlihakset ja niiden ongelmat ja ennaltaehkäisy

3. Raskausajan fysiologiset muutokset ja liikunta raskauden aikana sekä erkauman ennaltaehkäisy

4. Rentoutuminen

5. Synnytys ja siihen valmistautuminen

6. Luonnollinen kivunlievitys

7. Synnytyksestä palautuminen sekä lantionpohjan sekä erkauman kuntoutus


OHJEET VARAUSTA JA MAKSUA VARTEN! Luethan ohjeet huolella läpi ennen kuin teet varauksen!

Kurssin hinta: eur 120,00 joka sisältää 7 x 1,5 tuntia harjoitusta sekä kurssimateriaalin. Varaukset osoitteessa www.varaaheti.fi/organicspirit (ensimmäiselle päivälle riittää).


varmistat paikkasi maksamalla kurssimaksun tilille FI87 1647 3500 0001 70 ja viestikenttään oma nimi (sama kuin millä varaus on tehty).

Varaus on vahvistunut vasta kun maksu on suoritettu tai maksusta on sovittu. Jos kurssi täyttyy putoavat vahvistamattomat pois. HUOM! Mikäli sinulla on paikka varauksessa tulee se peruuttaa 7 päivää ennen kurssin alkua! Mikäli paikkaa ei peruuteta, peritään koko kurssin hinta huolimatta siitä onko kurssi maksettu. Voit laittaa maksusta vielä viestin osoitteeseen ph.annadoepel@outlook.com.

Meillä käyvät myös Smartum ja Edenredin liikuntasetelit ja niiden kortit, Tyky-liikuntasetelit sekä sporttipassi. Mikäli haluat maksaa paikan päällä liikuntaseteleillä tulee sinun maksaa kurssin hinnasta puolet 60.00 eur tilille. Voit myös käydä maksamassa hoitolassa etukäteen koko kurssin hinnan. Jos haluat maksaa lahjakortilla sinun tulee antaa seurantanumero ja mille summalle lahjakortti on kirjoitettu.

Peruutukset tehtävä 7 päivää ennen kurssin alkua jolloin maksu korvataan kokonaisuudessaan takaisin. Jos et pääse osallistumaan kaikille kerroille voit korvata kerrat toisella mammajoogakurssilla mikäli on tilaa tai myöhemmin äiti-vauva tunneilla.

Lisätiedot ph.annadoepel@outlook.com

Anna Doepel