Mielen tasapainoa ja sisäistä tyyneyttä - miten?


UUTTA! Tutustu meditaatioon-illat 12.6. ja 9.8. klo 18:30 - 20:30


Tervetuloa tutkimaan, mitä meditaatio on. Ennen kaikkea, mitä se voisi olla sinulle. Tutustu meditaatioon -iltoihin ovat tervetulleita kaikki. Mitään aikaisempaa kokemusta tai tietoa et tarvitse. Jos meditaatio on sinulle jo tuttua, voit tulla vahvistamaan ja tukemaan omaa harjoitustasi ryhmään.

Säännöllinen meditaatioharjoitus tuo elämääsi rauhaa, selkeyttä, iloa ja luottamusta. Meditaation avulla keskittymiskykysi ja stressinsietokykysi paranee, sekä voit löytää itsestäsi kyvyn suhtautua haastaviin tilanteisiin levollisesti.

Meditaatio kannustaa sinua hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet, ja kehittää lempeää asennetta itseäsi ja muita kohtaan.
Illat ovat harjoituspainoitteisia ja ohjaus tapahtuu pienryhmässä.

Aika: ma 12.6 ja ke 9.8. klo 18:30 - 20:30

Hinta: yksi ilta 25€, kaksi iltaa pakettina 45€

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: tusalminen@gmail.com tai 041 5078 279/Tuire


Ohjaajana toimii Tuire Salminen, joka on kahden tytön äti ja fysioterapeutti (hoitaa raskaana olevia ja synnyttäneitä). Tuire on henkisen kasvun valmentaja, käynyt Mindfulness-koulutuksen (CFM) ja harjoittanut meditaatiota pitkään ja kokeillut ja tutkinut eri meditaatiotekniikoita. Lisäksi hän on opiskellut mm. persoonallisuuspsykologiaa ja keho-ja hengitysterapeuttisia menetelmiä ja opettaa Pilatesta.