Rennolla ja luottavaisella mielellä synnyttämään - Miten?

Mindfulness synnytykseen valmistautumisen tukena -kurssi
Uusi ryhmä aloittaa 21.8.2017!


KURSSIAIKATAULUT TÄÄLTÄ


Ohjaus tapahtuu pienryhmässä. Illat koostuvat lyhyestä luento-osuudesta ja Mindfulness-harjoitteista. Kurssille ovat tervetulleita odottavat äidit yksin tai puolison kanssa.

Odotusaika on hyvä ajankohta aloittaa hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoitus, sillä raskaana ollessa huomio kääntyy luonnollisesti sisäänpäin. Kyky olla täysin läsnä rauhoittaa mielen, ja auttaa kehoa toimimaan optimaalisesti synnytyksen kaikissa vaiheissa. Mindfulness-harjoitukset helpottavat kivun kanssa olemista. Kun läsnäolotaitosi vahvistuvat, sinun on helpompi hyväksyä voimakkaat fyysiset tuntemuksesi synnytyksen aikana. Kurssilla opit, miten ajatuksesi kivusta ja epämiellyttävyydestä voivat laukaista stressireaktion, ja kuinka voit harjoittelemalla auttaa kehoa ja mieltä pysymään rauhallisina.

Jokainen synnytys on ainutlaatuinen ja täysin ennalta arvaamaton. Rentoutumalla annat keholle tilaa toimia luonnollisesti. Mitä jos laskisit irti toiveista ja odotuksista, etkä asettaisi itsellesi vaatimuksia?

Kurssi ei ole pelkästään synnytystä varten. Mindfulness-taidot auttavat myös imetysvaiheessa, tukevat varhaista vuorovaikutusta ja ehkäisevät synnytyksen jälkeistä masennusta. Tietoisuustaidot voivat avata jotakin uutta elämässäsi kokonaisuutena. Kurssilla löydät oman viisautesi, johon voit tukeutua vanhemmuuden haastavina hetkinä.

Aika: maanantaisin 21.8 – 18.9.2017 klo 17.30-18.30, yhteensä viisi kertaa.
Kurssin hinta on 135 €.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: tusalminen@gmail.com tai 041 5078 279/Tuire
Katso myös: www.facebook.com/vanhemmuus

Ohjaajana toimii Tuire Salminen, joka on kahden tytön äti ja fysioterapeutti (hoitaa raskaana olevia ja synnyttäneitä). Tuire on henkisen kasvun valmentaja, käynyt Mindfulness-koulutuksen (CFM) ja opiskellut persoonallisuuspsykologiaa ja keho-ja hengitysterapeuttisia menetelmiä. Lisäksi hän opettaa Pilatesta, luennoi tietoisesta
vanhemmuudesta ja on toiminut myös doulana.