oma synnytykseni -kurssi


KOKONAISVALTAINEN SYNNYTYSVALMENNUSKURSSI

Tule mukaan oppimaan, mitä kehossa ja mielessä voi synnytyksen aikana tapahtua, miksi se tapahtuu ja millaisin keinoin voit edesauttaa synnytyksen aikaista jaksamista itse ja tukihenkilönä. Synnytys on jotain, mikä tapahtuu kehon lisäksi vahvasti myös mielessä, sillä loppujen lopuksi ne on osa samaa kokonaisuutta. Kurssin aikana keskustelemme synnytyksestä normaalina, fysiologisena tapahtumana ja harjoittelemme synnytyksen etenemisen ja oman jaksamisen kannalta tärkeitä taitoja: heittäytymistä, luottamusta, hengittämistä ja rentoutumista. Lisäksi tutustumme erilaisiin konkreettisiin keinoihin helpottaa supistustuntemuksia. Etukäteen et voi tietää miten synnytyksesi etenee ja mikä sen aikana tulee auttamaan juuri sinua, mutta voit silti valmistautua siihen. Käytäntö ja tutkimukset ovat osoittaneet, että synnytykseen valmistautuminen kannattaa, sillä sen avulla voi edesauttaa sekä omaa jaksamista että itse synnytyksen kulkua.

Kurssiin voi osallistua jokainen, joka haluaa lisää tietoa siitä, mitä synnytyksen aikana tapahtuu kehossa ja mielessä ja miten voit valmistautua synnytykseen. Tukihenkilön rooli on synnytyksen aikana hyvin tärkeä ja on hyvä keskustella synnytykseen liittyvistä asioista yhdessä jo ennen synnytystä. Siksi tukihenkilöt ovat erittäin tervetulleita mukaan kurssille.

Kurssin vedän minä, Turussa synnytysosastolla ja synnytyspelkopoliklinikalla työskentelevä kätilö Anna Paul. Olen tutustunut monipuolisesti synnytyksen fysiologiaan ja erilaisiin keinoihin tukea synnyttäjää synnytysmatkan aikana. Olen monesti saanut kunnian olla mukana todistamassa, miten vahvoja me naiset voimmekaan olla, ja kuinka kaunista se onkaan.

Kurssi järjestetään yhden viikonlopun aikana. Näiden päivien aikana pääsemme yhdessä tutustumaan kattavasti synnytyksen aikaisiin tapahtumiin sekä kehon, että mielen näkökulmasta.

Seuraavat koulutukset:

* Lauantai 2.9.2017 klo 16-19 ja sunnuntai 3.9.2017 klo 10-18.

* Lauantai 4.11.2017 klo 16-19 ja sunnuntai 5.11.2017 klo 10-18.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: anna.paul@organicspirit.fi. lmoitathan samalla kaikkien osallistujien nimet. Annan mielelläni lisätietoa mikäli herää kysymyksiä.

Hinta 180€ / henkilö tai 230€ / pari. Lähetän laskun siihen sähköpostiin, josta saan ilmoittautumisesi. Maksamalla viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua varmistat paikkasi kurssilla. Muistathan peruuttaa paikkasi ajoissa, viimeistään 7 päivää ennen mikäli et pääsekään kurssille osallistumaan. Peruuttamattomasta kurssista peritään koko kurssin hinta.

Pue mukavat vaatteet ylle ja tuo mukanasi omat villasukat jos haluat. Avoin mieli auttaa heittäytymään.

Tervetuloa omalle synnytysmatkallesi!

Lämmöllä, Anna Paul