PARISUHDEVALMENNUS


Parisuhdevalmennus on pääasiassa ennaltaehkäisevää parisuhdetyötä ja sen tavoitteena on tukea ja vahvistaa suhdetta. Valmennus auttaa myös haastavina hetkinä ja silloin kun tuntuu että kahdestaan ei päästä eteenpäin. Suhteen hoitaminen ei tarkoita sitä että on ongelmia. Se tarkoittaa sitä että on kiinnostuttu yhdessä syventämään suhdetta ja pitämään siitä huolta. Valmennukseen voi tulla missä tahansa suhteen vaiheessa. Erityisen paljon siitä voi saada apua ja tukea silloin kun lapsi syntyy. Vauva tekee itselleen tilan kahden aikuisen väliin ja haastaa meitä uudenlaiseen henkisee kasvuun ja kypsymiseen.
Valmennuksessa keskiöön pääsevät suhteen molemmat osapuolet sekä heidän välinen suhteensa. Parisuhdevalmennus antaa mahdollisuuden suhtautua kaikenlaisiin tunteisiin ja ajatuksiin uteliaan avoimesti ja näin haastavat vaiheet voivat lähentää sen sijaan että ne veisivät puolisoita kauemmas toisistaan.

Kolmannen osapuolen läsnä ollessa, asiat on helpompi nähdä neutraalisti. Valmennuksessa voi ottaa esiin asioita, joita on haastavaa tutkia kahdestaan. Havainnoinnin, reflektoinnin, dialogin ja jaetun ymmärryksen avulla puolisoiden itsetuntemus kasvaa ja myötätunto itseä ja toista kohtaan lisääntyy.

Kesto: 1,5h/tapaaminen

Hinta: 130€ tai 5 kertaa 600€ (hinnat sisältävät alv 24%)

Varaukset: 041 5078 279 tai info@tuire.net

Lisää valmentajasta: www.tuire.net