Mammajooga lyhytkurssi

Kurssiaikataulut näet täältä!


Tervetuloa muk
Mammajooga lyhytkurssilla saat paljon hyviä ohjeita ja tietoa raskaudesta, synnytyksestä sekä siitä palautumisesta. Saat kurssin aikana sopivan annoksen teoriaa varsinaisen harjoituksen lisäksi ja saat mukaasi myös materiaalin, joka tukee opittuja asioita. Mukaan voit tulla missä tahansa raskauden vaiheessa ja aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. Opettajana toimii koulutettu hieroja, RYT 200 joogaopettaja sekä STOTT pilates ohjaaja Anna Doepel, joka opiskelee osteopaatiksi ja on erikoistunut raskaana olevien sekä vauvojen hoitoon.

Mammajooga lyhytkurssi sisältää 4 harjoituskertaa ja kurssilla käydään samat asiat kuin pitkässä kurssissa (7 x) tiivistetysti. Opit hengittämään oikein eri tekniikoita käyttäen, rentoutumaan, lantionpohjanlihasten hallintaa ja saat hyviä vinkkejä synnytykseen, luonnolliseen kivunlievitykseen sekä synnytyksestä palautumiseen.

Opettajana toimii koulutettu hieroja, RYT200 joogaopettaja sekä STOTT pilates ohjaaja, HELLER-konseptin mukainen synnytyksestä palautuminen ohjaaja Anna Doepel, joka opiskelee osteopaatiksi ja on erikoistunut raskaana olevien sekä synnyttäneiden äitien hoitoon, suoran vatsalihaksen erkauman (Rectus diastaasi) sekä lantionpohjan ongelmien kuntouttamiseen ja niiden ennaltaehkäisyyn.


OHJEET VARAUSTA JA MAKSUA VARTEN (Luethan ohjeet huolella läpi ennen kuin teet varauksen!)

Lyhytkurssin hinta: eur 75,00, joka sisältää 4 x 1,5h tuntia harjoitusta sekä kurssimateriaalin. Varaukset osoitteessa www.varaaheti.fi/organicspirit (ensimmäiselle päivälle riittää)

Varmistat paikkasi maksamalla kurssimaksun tilille FI35 1330 30001 13947 viitenumerolla 10472 (Käytäthän maksaessasi viitenumeroa).

Varaus pysyy järjestelmässä kaksi viikkoa ja ellei maksua ole suoritettu se poistetaan. Laitathan maksusta vielä viestin osoitteeseen ph.annadoepel@outlook.com.

Meillä käyvät myös liikuntasetelit ja niiden kortit sekä sporttipassi. Mikäli haluat maksaa paikan päällä liikuntaseteleillä tulee sinun maksaa kurssin hinnasta puolet 38.00 eur tilille. Voit myös käydä maksamassa hoitolassa etukäteen koko kurssin hinnan. Jos haluat maksaa lahjakortilla sinun tulee antaa seurantanumero ja mille summalle lahjakortti on kirjoitettu.

Peruutukset tehtävä 7 päivää ennen kurssin alkua jolloin maksu korvataan kokonaisuudessaan takaisin. Jos et pääse osallistumaan kaikille kerroille voit korvata kerrat toisella mammajoogakurssilla mikäli on tilaa tai myöhemmin äiti-vauva tunneilla.

Lisätiedot joogajapilates@organicspirit.fi