Mammajooga lyhytkurssi

Kurssiaikataulut näet täältä!


Tervetuloa muk
Mammajooga lyhytkurssilla saat paljon hyviä ohjeita ja tietoa raskaudesta, synnytyksestä sekä siitä palautumisesta. Saat kurssin aikana sopivan annoksen teoriaa varsinaisen harjoituksen lisäksi ja saat mukaasi myös materiaalin, joka tukee opittuja asioita. Mukaan voit tulla missä tahansa raskauden vaiheessa ja aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. Opettajana toimii koulutettu hieroja, RYT 200 joogaopettaja sekä STOTT pilates ohjaaja Anna Doepel, joka opiskelee osteopaatiksi ja on erikoistunut raskaana olevien sekä vauvojen hoitoon.

Mammajooga lyhytkurssi sisältää 4 harjoituskertaa ja kurssilla käydään samat asiat kuin pitkässä kurssissa (7 x) tiivistetysti. Opit hengittämään oikein eri tekniikoita käyttäen, rentoutumaan, lantionpohjanlihasten hallintaa ja saat hyviä vinkkejä synnytykseen, luonnolliseen kivunlievitykseen sekä synnytyksestä palautumiseen.

Opettajana toimii koulutettu hieroja, RYT200 joogaopettaja sekä STOTT pilates ohjaaja, HELLER-konseptin mukainen synnytyksestä palautuminen ohjaaja Anna Doepel, joka opiskelee osteopaatiksi ja on erikoistunut raskaana olevien sekä synnyttäneiden äitien hoitoon, suoran vatsalihaksen erkauman (Rectus diastaasi) sekä lantionpohjan ongelmien kuntouttamiseen ja niiden ennaltaehkäisyyn.


OHJEET VARAUSTA JA MAKSUA VARTEN! Luethan ohjeet huolella
läpi ennen kuin teet varauksen!Kurssin hinta: eur 75.00 joka sisältää 4 x 90 min harjoitusta sekä kurssimateriaalin. Kun maksu on suoritettu voit varata paikan osoitteessa www.varaaheti.fi/organicspirit.Meillä käyvät myös Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit ja niidenkortit sekä sporttipassi. Mikäli haluat maksaa paikan päällä liikuntaseteleillä tulee sinun maksaa kurssin hinnasta puolet 58.00 eur tilille. Voit myös käydä maksamassa hoitolassa etukäteen koko kurssin hinnan. Jos haluat maksaa lahjakortilla sinun tulee antaa seurantanumero ja mille summalle lahjakortti on kirjoitettu. Muistathan ilmoittaa minulle mikäli maksat osan kurssista tai kokonaan liikuntaseteleillä osoitteeseen ph.annadoepel@outlook.com


Kurssivarausta tehdessäsi toimi seuraavasti:1. Tarkista että haluamallasi kurssilla on tilaa ajanvarauksesta
www.varaaheti.fi/organicspirit2. Suorita maksu tilille Nordea FI87 16473500 0001 70 ja viestikenttään oma nimi (sama kuin millä varaus on tehty).3. Varaa paikkasi varausjärjestelmästä www.varaaheti.fi/organicspirit.
Voit varata samalla kaikille kerroille. Tärkeintä kuitenkin on, että varaus on
tehty ensimmäiselle kurssipäivälle.4. Voit laittaa maksusta minulle viestin osoitteeseen
ph.annadoepel@outlook.comPeruutukset tehtävä 7 päivää ennen kurssin alkua jolloin
maksu korvataan kokonaisuudessaan takaisin. Jos et pääse osallistumaan kaikille kerroille voit korvata max kaksi kertaa muilla kursseilla tai
ohjaamillani viikkotunneilla mikäli on tilaa.Lisätiedot ph.annadoepel@outlook.com