RASKAUSSHIATSUKOULUTUS

Seuraava koulutus 14.8 - 16.8.2020

PE klo 16.30 - 20.30

LA klo 10.00 - 17.00

SU klo 10.00 - 16.00

Koulutuspaikka: Hoitola Organic Spirit, Helsinki
Kurssin hinta on 259 € (sis. alv 24 %)

Voit käydä myös pelkästään shiatsun peruskurssin, jolloin lähiopetus on pe ja la. Peruskurssin hinta on 189 €.

Raskausshiatsukoulutus on tarkoitettu hierojille, kätilöille, doulille, fysioterapeuteille sekä kaikille raskaana olevien kanssa työskenteleville.

Shiatsu on japanilainen hierontaterapia, jossa painellaan kehon energiakanavia eli meridiaaneja ja niiden varrella sijaitsevia akupisteitä kämmenillä, peukaloilla ja kyynärpäillä. Hoitomuoto perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen.

Hoito vaikuttaa ihmiseen fyysisellä, psyykkisellä ja henkisellä tasolla. Shiatsulla on hoidettu mm. stressiä, kiputiloja, lapsettomuutta, suolisto-ongelmia, vaihdevuosivaivoja, raskausajan ongelmia, unettomuutta, päänsärkyä, migreeniä, selkäkipuja, masennusta, jne. Shiatsu on hyvin kehoa tasapainottava ja harmonisoiva hoitomuoto.
Shiatsu on erinomainen hoitomuoto myös raskaanaoleville. Hoitoasento huomioidaan ja usein käytetään selin- ja kylkimakuuasentoja. Raskausaikana shiatsulla voidaan hoitaa monentyyppisiä ongelmia. Shiatsu on lisäksi ihana hoitomuoto vaikkei mitään vaivoja olisikaan tukemaan äidin ja vauvan tasapainoista oloa koko raskauden ajan.

Kurssin sisältö:
Perus shiatsuhoidon opettelu pareittain
Päämeridiaanit ja tärkeimmät akupisteet
Shiatsuhoito raskaana olevalle
Pisteyhdistelmiä raskausajan vaivoihin
Synnytystä käynnistävät pisteet

Moksauksen avulla tapahtuvan perätilakäännön harjoittelu

Liukukuppauksen harjoittelu

Gua Sha-kamman käytön harjoittelu


Lisätiedot ja ilmoittautuminen kurssin opettajalle Johanna Rinteelle: rinne.johanna@hotmail.com tai puh. 040-7412288
Johanna on kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitaja, shiatsu- ja akupainallusterapeutti ja koulutettu hieroja. Johanna on hoitanut raskaana olevia yli kymmenen vuotta.