SYNNYTYKSESTÄ PALAUTUMINEN-JATKOKURSSI


Synnytyksestä palautuminen- jatkokurssi on jatkoa synnytyksestä palautuminen-kurssille. Synnytyksestä palautuminen JATKOkurssi perustuu STOTT pilatekseen.

Kurssilla kerrataan jo opittuja asioita ja mennään kohti haasteellisempaa harjoittelua liikettä ja vastusta lisäämällä. Kurssin tavoitteena on parantaa toiminnallista ryhtiä, lisätä keskivartalon voimaa ja nivelien hallintaa, lisätä kehotietoisuutta sekä parantaa voimaa,
liikkuvuutta ja kestävyyttä. Kurssilla sovelletaan aikaisemmin opittua tietoa käytäntöön erilaisia apuvälineitä hyväksikäyttäen jolloin tunnilla tehtävät liikkeet ovat hallittuja ja turvallisia. Jokaisella tunnilla on jokin teema ja pieni teoriaosuus ja saat mukaasi kotiin harjoituksia joita voit jatkaa kotona. Jokainen keho on ainutlaatuinen ja kaikilla on myös erilaisia tarpeita harjoitusten suhteen ja siksi pyrin ohjaamaan jokaista yksilöllisesti. Tavoitteena olisi soveltaa kurssilla opittuja asioita arjessa ja omien harrastusten parissa.

Suosittelen kurssia mikäli kaipaat lisää ohjausta ja apua palautumiseen, sinulla on suoran vatsalihaksen erkauma tai tuki-ja liikuntaelin vaivoja kuten niska- tai selkäsärkyjä. Kurssille voi tulla mukaan mikäli olet käynyt synnytyksestä palautuminen-kurssin tai yksityisessä pilates valmennuksessa. Kurssi on yhteensä 7 kertaa joista voit korvata kaksi kertaa jollain toisella kurssilla mikäli tilaa on. Voit halutessasi ottaa vauvan mukaan joko kurssitilaan tai hoitolan eteen nukkumaan tai voit tulla mukaan kurssille ilman vauvaa.

Kurssin vetäjänä toimii Anna Doepel, joka on koulutukseltaan Urheiluhieroja, osteopatia opiskelija, RYT 200 joogaopettaja sekä STOTT Pilates ohjaaja. Lisäksi Anna on käynyt saksalaisen HELLER konseptin mukaisen Synnytyksen jälkeinen palautumisharjoittelu- koulutuksen. Anna on erikoistunut raskaana olevien, synnyttäneiden sekä vauvojen ohjaamiseen, valmentamiseen ja hoitoon.


OHJEET VARAUSTA JA MAKSUA VARTEN! Luethan ohjeet huolella läpi ennen kuin teet varauksen!

Kurssin hinta: eur 115,00 joka sisältää 7 x 60 min tuntia harjoitusta sekä kurssimateriaalin. Varaukset osoitteessa www.varaaheti.fi/organicspirit (ensimmäiselle päivälle riittää).

varmistat paikkasi maksamalla kurssimaksun tilille FI87 1647 3500 0001 70 ja viestikenttään oma nimi (sama kuin millä varaus on tehty).
Varaus on vahvistunut vasta kun maksu on suoritettu tai maksusta on sovittu. Jos kurssi täyttyy putoavat vahvistamattomat pois. HUOM! Mikäli sinulla on paikka varauksessa tulee se peruuttaa 7 päivää ennen kurssin alkua! Mikäli paikkaa ei peruuteta, peritään koko kurssin hinta huolimatta siitä onko kurssi maksettu. Voit laittaa maksusta vielä viestin osoitteeseen ph.annadoepel@outlook.com.

Meillä käyvät myös Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit ja niiden kortit, Tyky-liikuntasetelit sekä sporttipassi. Mikäli haluat maksaa paikan päällä liikuntaseteleillä tulee sinun maksaa kurssin hinnasta puolet 58.00 eur tilille. Voit myös käydä maksamassa hoitolassa etukäteen koko kurssin hinnan. Jos haluat maksaa lahjakortilla sinun tulee antaa seurantanumero ja mille summalle lahjakortti on kirjoitettu.

Peruutukset tehtävä 7 päivää ennen kurssin alkua jolloin maksu korvataan kokonaisuudessaan takaisin. Jos et pääse osallistumaan kaikille kerroille voit korvata kerrat muilla kursseilla tai äiti-vauva tunneilla.

Lisätiedot ph.annadoepel@outlook.com