Toiminnallinen äiti-vauva jumppa


TOIMINNALLINEN ÄITI-VAUVA JUMPPA torstaisin klo 14.00 - 15.00

Tunti soveltuu vastikään synnyttäneille äideille, jotka haluavat kehittää tai ylläpitää lihaskuntoaan hektisessä vauva-arjessa tehokkaasti ja turvallisesti. Tunnilla ei ole minkäänlaista tasovaatimusta, vaan kaikki liikkeet tehdään omaan tahtiin ja omaa kehoa kuunnellen. Harjoitus tehdään rennolla meiningillä kiertoharjoitteluna.

Tunnilla ohjaaja huolehtii, että liikkeet suoritetaan oikein ja antaa neuvoja palautumiseen liittyvissä kysymyksissä. Lapset ovat piirin keskellä ja välillä voi pitää omia taukoja ja esimerkiksi imettää. Tunnille voi ottaa lapsen mukaan tai tulla yksin treenaamaan. Synnytyksestä palautuminen on yksilöllistä joten harjoitukset tehdään oman kehon kunnon mukaan.

Ensimmäisellä kerralla voidaan tutkia vatsalihasten kunto synnytyksen jälkeen.
Näin ollen äiti saa paremman kuvan kehonsa sen hetkisestä tilasta ja harjoitukset räätälöidään palvelemaan hänen tarpeitaan. Pääsyvaatimus tunnille on, että lääkäri on suorittanut synnytyksen jälkeisen tarkastuksen ja antanut luvan liikuntaan. Myös isompia lapsia voi ottaa mukaan, kunhan jokainen vastaa omiensa tekemisistä salissa. Ryhmäkoko on max 7 henkeä, Ei sitoutumispakkoa.


TOIMINNALLINEN ÄITI-VAUVA JUMPPA TAAPEROIDEN KANSSA perjantaisin klo 13.00-14.00

Ryhmä alkaa pe 11.1.2019!

Tunti on tarkoitettu taaperoiden äideille, jotka haluavat kehittää tai ylläpitää lihaskunto- aan. Liikkeisiin pyritään ottamaan vielä enemmän vauvoja mukaan, jotta vauvat jaksavat paremmin jumpan ajan. Kuitenkaan kyseessä ei ole satujumppa vauvoille, vaan edelleen pääpaino äidin treenissä ja synnytyksestä palautumisessa. Salia järjestetään enemmän taapero-ystävällisemmäksi, jotta siellä voi paremmmin liikkkua yms.

Ohjaajana toimii Meiju Aalto, äitiysfysioterapeutti, koulutettu hieroja ja personal trainer.
Liikunta on ollut aina suuressa osassa Meijun elämää. Meiju on pelannut koripalloa lapsesta asti aktiivises sekä työskennellyt myös urheilijoiden parissa fysioterapeuttina mm. nuorten

koripalloilijoiden maajoukkueissa.

Hinnat:

5 x kortti 75 eur (kortti on voimassa 2 kk)

10 x kortti 135 eur (kortti on voimassa 4 kk)

Kertakäynti 17.00 eur (Tutustumishinta 10 eur)

Varaukset tunnille tehdään ajanvarausjärjestelmän kautta viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta tunnista veloitetaan koko tunnin hinta.