Toiminnallinen äiti-vauva jumppa


TOIMINNALLINEN ÄITI-VAUVA JUMPPA torstaisin klo 14.00 - 15.00

Syksyn kurssi käynnistyy torstaina 16.8.2018.

Tunti soveltuu vastikään synnyttäneille äideille, jotka haluavat kehittää tai ylläpitää lihaskuntoaan hektisessä vauva-arjessa tehokkaasti ja turvallisesti. Tunnilla ei ole minkäänlaista tasovaatimusta, vaan kaikki liikkeet tehdään omaan tahtiin ja omaa kehoa
kuunnellen. Harjoitus tehdään rennolla meiningillä kiertoharjoitteluna.
Tunnilla ohjaaja huolehtii, että liikkeet suoritetaan oikein ja antaa neuvoja palautumiseen liittyvissä kysymyksissä. Lapset ovat piirin keskellä ja välillä voi pitää omia taukoja ja esimerkiksi imettää. Tunnille voi ottaa lapsen mukaan tai tulla yksin treenaamaan. Synnytyksestä palautuminen on yksilöllistä joten harjoitukset tehdään oman kehon kunnon mukaan.

Ensimmäisellä kerralla voidaan tutkia vatsalihasten kunto synnytyksen jälkeen.
Näin ollen äiti saa paremman kuvan kehonsa sen hetkisestä tilasta ja harjoitukset räätälöidään palvelemaan hänen tarpeitaan. Pääsyvaatimus tunnille on, että lääkäri on suorittanut synnytyksen jälkeisen tarkastuksen ja antanut luvan liikuntaan. Myös isompia lapsia voi ottaa mukaan, kunhan jokainen vastaa omiensa tekemisistä salissa. Ryhmäkoko on max 7 henkeä, Ei sitoutumispakkoa.

Ohjaajana toimii Meiju Aalto, äitiysfysioterapeutti ja koulutettu hieroja. Liikunta on ollut aina suuressa osassa Meijun elämää. Meiju on pelannut koripalloa lapsesta asti aktiivisesti
sekä työskennellyt myös urheilijoiden parissa fysioterapeuttina mm. nuorten
koripalloilijoiden maajoukkueissa.

Hinnat:

5 x kortti 75 eur (kortti on voimassa 2 kk)

10 x kortti 135 eur (kortti on voimassa 5 kk)

Kertakäynti 17.00 eur (Tutustumishinta 10 eur)

Varaukset tunnille tehdään ajanvarausjärjestelmän kautta viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta tunnista veloitetaan koko tunnin hinta.