Tuotteita hyvinvointiin

Vauvan iho on erittäin herkkä ja kaikki aineet imeytyvät ihon läpi verenkiertoon. Samoin äidin raskausaikana käyttämät tuotteet ja ravinto siirtyvät istukan kautta vauvaan. Orgaaniset luomuhoitotuotteet ovat turvallisia käyttää ja hoitavat sekä vauvan että äidin ihoa. Äidin tulisi välttää synteettisesti valmistettujen tuotteiden käyttöä niin raskaus- kuin imetysaikanakin.

UUTUUS! Suomen markkinoiden ainoat raskaushieronta asentotyynyt nyt meiltä!

Tyynysettiin kuuluu hartia/lantiotukityynyt sekä polvityyny. Tyynyjen avulla asiakas saadaan turvalliseen ja rentouttavaan hieronta-asentoon niin kylkimakuulla kuin puoli-istuvassa asennossakin. Tyynyjen avulla on myös hyvä nukkua raskausaikana.

Raskaushierontatyynysetti  259 €

Hoitoöljyt vauvoille ja äideille:

Hellä Aroma Perusöljy, Frantsila
100 ml 12,50 €        
  • Vauvoille ja äideille sopiva turvallinen hoitoöljy. Sisältää luomulaatuisia kylmäpuristettuja öljyjä: jojobaöljy, aprikoosin kiviöljy, avocadoöljy, viinirypäleen siemenöljy, auringonkukkaöljy, E-vitamiini. 
Baby Tummy Oil, Weleda   
50 ml 15,00 €               
  • Vauvojen vatsakipuja hoitava öljy
Stretch Mark Massage Oil, Weleda (raskausarpien ennaltaehkäisyyn vatsalle, reisille, pakaroille)
100 ml   25,00 €Eteeriset öljyt:

  • Kamomilla, 10 ml,  14,00 € (vauvan vatsakipuihin)
  • Laventeli, 10 ml, 9,00 € (nukkumisongelmiin, vaippaihottumaan, palovammoihin)
  • Piparminttu, 10 ml, 8,00 € (raskausajan pahoinvointiin)

Lämpöpakkaukset:

  • Kauratyyny 26 x 70 cm, 49,00 € (Äidille raskausaikaan, synnytykseen ja imetykseen. Tarranauhojen ansiosta tyyny pysyy esim. alaselän päällä synnytyksessä äidin liikkuessa sekä imettäessä hartioilla.)
  • Kauratyynyt 40 x 65 cm, 75,00 € (Vauvahierontaan alustaksi)

Lahjakortit

Lahjakortti on ikimuistoinen lahja raskaanaolevalle, äidille, vaimolle, työkaverille, jne. Yllätä esimerkiksi tuleva äiti lahjakortilla tai anna äidille lahjaksi hetki omaa aikaa!

Voit tulla noutamaan lahjakortin nyt myös Etu-Töölöstä, Enkelipuodista osoitteesta Museokatu 9. Puoti on avoinna ti klo 12.00-17.30, ke ja to klo 12.00-15.30 ja pe klo 12.00-17.30. Organic Spiritistä lahjakortin voi noutaa vain sovittuna aikana, sillä hoitojen aikaan ovi on lukossa.

Voit ostaa myös sähköisen lahjakortin Enkelipuodin verkkokaupasta. Toimitamme kortin sähköpostiisi samana päivänä.

Lahjakortit voit tilata TÄÄLTÄ!