Yksityinen synnytysvalmennus

Valmennus voidaan räätälöidä juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi. Valmennukseen voi tulla yksin tai yhdessä puolison kanssa. Kahdestaan valmennukseen tuleminen vahvistaa tunnetta siitä, että synnytys on yhteinen ainutlaatuinen kokemus, johon valmistautuminen on molemmille tärkeää. Se helpottaa synnytykseen liittyvää jännitystä, epävarmuutta ja pelkoa.
Tapaamisen aikana käymme läpi asioita, jotka auttavat synnyttäjää synnytyksen eri vaiheissa ja sitä, miten puoliso voi parhaiten olla tukena ja apuna.
Voit lukea lisää mindfulnessin mahdollisuuksista synnytyksessä kohdasta "Mindfulness synnytykseen valmistautumisen tukena".

Ajanvaraus valmennuksiin: tuire salminen p. 041 5078 279

Hinta: 110€/ 1,5 h

Valmentajana toimii Tuire Salminen, joka on kahden tytön äti ja fysioterapeutti (hoitaa raskaana olevia ja synnyttäneitä). Tuire on henkisen kasvun valmentaja, käynyt Mindfulness-koulutuksen (CFM) ja opiskellut persoonallisuuspsykologiaa ja keho-ja hengitysterapeuttisia menetelmiä. Lisäksi hän opettaa Pilatesta, luennoi tietoisesta vanhemmuudesta ja on toiminut myös doulana.