Yksityinen synnytysvalmennus


Valmennus voidaan räätälöidä juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi. Valmennukseen voi tulla yksin tai yhdessä puolison kanssa. Kahdestaan valmennukseen tuleminen vahvistaa tunnetta siitä, että synnytys on yhteinen ainutlaatuinen kokemus, johon valmistautuminen on molemmille tärkeää. Se helpottaa synnytykseen liittyvää jännitystä, epävarmuutta ja pelkoa.

Tapaamisten aikana käymme läpi asioita, jotka auttavat synnyttäjää synnytyksen eri vaiheissa ja sitä, miten puoliso voi parhaiten olla tukena ja apuna.

Henkinen kapasiteetti ja kyky rentoutua ja rauhoittua on oleellinen osa synnytystä. Sen kasvattaminen ei käy hetkessä. Sen takia suosittelen kolmen valmennustapaamisen sarjaa (raskauden alussa, keskivaiheilla ja lopussa), jolloin opitun voi antaa rauhassa integroitua ja tapaamisten välillä voi tehdä harjoituksia, jotka tukevat valmistautumista.

Hinta: 110€/1,5h tai kolmen kerran sarja 310€/3 tapaamista

Ajanvaraus valmennukseen: 041 5078 279/Tuire tai tusalminen@gmail.com


Valmentajana toimii Tuire Salminen, joka on kahden tytön äti ja fysioterapeutti (hoitaa raskaana olevia ja synnyttäneitä). Tuire on henkisen kasvun valmentaja, käynyt Mindfulness-koulutuksen (CFM) ja opiskellut persoonallisuuspsykologiaa ja keho-ja hengitysterapeuttisia menetelmiä. Lisäksi hän opettaa Pilatesta, luennoi tietoisesta vanhemmuudesta ja on toiminut myös doulana.